12 Ağustos 2010 Perşembe

Ela Quality Resort



Bu otelin diğer otellerden farkı girişte çocuk lobisininde bulunması. Çocuklar için ayrıcalıklar girişte başlıyor.

Odaya girdiğimizde ise çocuklar için herşey düşünülmüş ; Bebek bornozu,lavaboya kolay erişebilmek için basamak,cici bebe,süt, özel çizgi karakterli mısır gevrekleri,şekilli sabunlar ve şampuanlar,bebek küveti, çizgi film kanalları, ayıcıklarını evde unutan çocuklar için Teddy Q bile hediye ediliyor.

Ayrıca lobiden; biberon ısıtıcısı,müzik kutusu,puset, bebek diafonu da temin edebiliyorsunuz.

Mini club diğer otellerden farklı çok büyük ve kreşi anımsatıyor.





Yaş gruplarına göre uyku odaları. Yine yaş gruplarına göre aktivite odaları. Büyük bir alanda çocuk restorantı bulunuyor.



Ayrıca tatile gittiğinizde çocuğunuz doğum günü o ana denk geliyorsa otel çocuğunuza doğum günü hazırlıyor. Club'ün arka kısmında çok büyük bir alanda mini disko,kum havuzu,park, top havuzu,mini sinema ve jetonlu oyuncaklar mevcut.

Her öğün 5 çeşit yemek çıkıyor.Tamamen organik ürünler, bebekler için yemek zamanında önlük ve boyama seti geliyor.

Çocuğunuzu mini club'a bıraktığınızda size birer çağrı cihazı verilerek gerektiğinde sizinle iletişim kuruluyor. Ayrıca ya odanızdan ya da otelin içinden kamera aracılığıyla çocuğunuzu izlemeniz mümkün.

Şunu da eklemeliyim ki erken rezervasyon için iyi bir seçim, ama şu an günlüğü 400 liraya değmesi için çokta ekstra bir durum yok.

İletişim ; www.elaresort.com

3 yorum:

esra-pelinsu dedi ki...

blogunuzu çok beğendim çok faydalı buldum.bizde sizi bekleriz blogumuza...
secgiler...

AYK dedi ki...

sevgili ayça
yaz başında nette gezinirken keşfettiğim bir otel ancak fiyatlar epey bir pahalı. Bizimki daha 15 aylık. Atmosferden keyif alması ve o paraya değmesi için önümüzdeki yazı bekleyelim fikrindeyim

AYÇA dedi ki...

Sevgili Nukhet, erken rezervasyonla gidin derim ben. ama memnun kalacağınıza eminim. Aslında 3 yasından sonra daha rahat ederiz.

Selam esra- pelinsu bu blog çok yazarli bir blog. Sizinde önerileriniz olursa blogun yanında ki adrese mail atarsanız yazar olabilirsiniz. Ziyaret ederiz tabi :)