15 Ağustos 2009 Cumartesi

Gogo Jungle Cafe

Minasera Avm’nin üst katında yeni açılan ve öğrendiğim kadarıyla çocuklu aileler için hazırlanmış konsepti olan bir mekan. Hemen girişte kocaman bir deniz akvaryumu var.İçeri girer girmez sanki bir ormandaymış gibi hissediyorsunuz.Her taraf yemyeşil:)
Sarkan srmaşıklardan tavan görünmüyor.Tam ortada kocaman bir ağaç var. Duvarlarda bir fil,bir timsah ve bir goril var.Bunlar ses çıkarıp hareket ediyorlarmış.Aynı zamanda ışıklar yanıp sönmeye başlıyormuş.Fakat ne yazık ki Duru uyuduğu için uyanır korkusuyla göremedik…Tavandaki sarmaşıkların azaldığı yerde minik bir gökyüzü yapmışlar ışıklarla.Işıkların yanıp sönmesi yıldızları çağrıştırıyor.
Yukarı katta bir sinema odası bir de oyun odası varmış.Alt katta 2 basamakla çıkılan tahta sandalyelerin olduğu minik bir bölüm.Doğum günü gibi özel günlerin kutlanması amacıyla tasarlanmış.
Menüsü oldukça çeşitli,fiyatları makul geldi bana.
Daha yeni açıldığı için web sitesi yapım aşamasında.
GogoJungleCafe

2 yorum:

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

Bigecim deneyeceğim mutlaka.teşekkürler paylaşımın için.

Burcu dedi ki...

Dün gogo junglea gittik, evet herşey çok güzeldi gerçekten özellikle mekan, yarattıkları yağmur ormanı konsepti, dev hayvanların, gök gürültüsü ile beraber hareket etmeleri ve ses çıkarmaları, mekan sahibinin bu ses ve görüntü efektinden önce her bir masaya gelip bebeklerimizin korkup korkmayacağını sorup ona göre efektleri yapıp yapmamaya karar vermesi, bakıcı ablaların anne-babaların rahat yemek yiyebilmelerini sağlamak için çocukları alıp eğlendirmeye çalışmaları çok güzeldi. Lakin ben sadece yemek fiyatlarını çok abartı buldum. en ucuz ana yemek 18,75 TL ye idi. (tavuk şinitzel) Geri kalan tüm yemekler 25 TL civarıydı ve bu da bana çok fazla geldi açıkçası. tamam yemek çok büyük ve fazla miktarda geliyor ama bunun yerine daha normal boyutlarda porsiyon tutarak daha makul fiyatlar uygulayabilirlerdi, çünkü tabağın yarısı yenmedi ve üstelik çok da lezzetli değildi. Bir de 1,5 yaş civarı çocuklar için oyun alanı tarzı bir şey olmaması hem bakıcı ablaları, hem de Arda ile başedemeyince bakıcı ablalrın tekrar Ardayı geri iade ettiği biz anne babalar onu oyalamak içn baya bir yorulduk. bir taneci mini ev bile konsa yeterdi.Yine de Ankara için çok değişik konsepti olan en azından bir kez gdilip görülmesi gereken bir yer.. Bigecim teşekkürler böyle bir ekanın varlığını bize haber verdğn için..