14 Temmuz 2009 Salı

URFALI HACI MEHMET

Geçen hafta sonu keşfettiğimiz Turan güneş bulvarında ki "Urfalı Hacı Mehmet " bebekle gidilecek ideal bir yer.Siz yemek yerken bakıcı ablalar bebeklerle ilgileniyor.Mekanda 2 oyun alanı bulunuyor. 1.yemek katında 2. alt katta büyük bir oyun alanı.Bu alan da top havuzu,sinema,nintendo wee,langırt,atlı karınca ve bir sürü oyuncak bulunuyor.Çocuk gelişim uzmanları da bu sırada eşlik ediyor.Her gelen çocuğa oyuncak hediye edilliyor.Ayrıca bebeğin kaydı alınıyor ve doğum gününde eve oyuncak gönderiliyor.Ayrıca mekan da çocuklar için ayrı bir menü de bulunuyor.Doğum günü kutlamaları için de ayrı bir yeri var.

Bebek bakım odasının ve miniklere özel tuvaletin bulunması da çok iyi düşünülmüş.Bize gösterilen ilgiden memnun kaldık.Tavsiye ederim.





ADRES : TURAN GÜNEŞ BULVARI NO:23 ÇANKAYA/ANKARA

442 78 88

http://www.urfalihacimehmet.com/

3 yorum:

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

Bugün gittik ve tavsiyesi için Ayçaya çok teşekkür ederim..oyuncaklar çok yeterli..aşağıdaki oyun bolumu 3 ay once acılmıs tertemiz.yaz donemı oldugu ıcın bostu .Ablalar da cok guzel ılgılenıyor.

Burcu dedi ki...

Dün akşam geç bir saatte gittik, Arda'nın hiç uykusu yoktu ve ben acıkmıştım. Bir gittik muhteşem ötesiydi. Ayça'nın kulaklarını da baya bir çınlattık.. Hediyemizi aldık, oğlumu ablalara teslim edip 17 aydır ilk defa rahatça, yavaşça tyemeğimi yedim. Ha bu arada oyun alanında (alt kattakinde) kameralar ver ve arka bahçe kısmında, plazmadan alt katı da görebiliyorsunuz.. Ben 17 aylık hayatında Ardayı hiç bu kadar eğlenirken görmemiştim. Zira saat 22:00 olup uyku vaktini çoktan geçirmemize rağmen, ablalardan bize gelemek istemedi.. Ha yemek fiyatları uygun olmasına rağmen oradaki 2 ablaya da bahşiş verme zorunluuğu hissettiğimiz için bize biraz pahalıya patladı ama kesinlikle muhteşem güzel düşünülmüş bir mekan. Ayrıca çıkışta mekanın sahibini tebrik ettik ve seneye sadece çocuklar için olacak bir mekanın jhaberini de kendisinden aldık..

buğday taneleri dedi ki...

Çocuk parkı gibi bir mekan. Hemen herkesin çocuğuyla gelmiş olması, ortalıkta koşturur da etraftakiler rahatsız olur mu kaygısını ortadan kaldırdı.Hepimiz rahat,mutlu ve memnun bir şekilde ayrıldık.