13 Temmuz 2009 Pazartesi

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ VİŞNELİK TESİSİ





Odtü mezunlarının (üyelerin) ve misafirlerinin girebildiği bu tesis tam anlamıyla çocuk dostu bir mekan.

Vişne kurdu adı verilen bolumde cocuklar ıcın bır buyuk bır de kucuk kaydırak ,çeşitli Legolar, Çeşitli oyuncaklar, Mutfak bolumu (kız bebekler bayılıyor bu bolume) ,buyuk cocuklar ıcın yazı yazma, boya yapma vs gibi aktiviteler için ozel bir masa vs ile oldukça yararlı bir yer.Oyuncakların buyuk cogunlugu uyeler tarafından bagıslanmış.

Bu oyun bolumu tamamen kapalı ve bir gorevli /gozetmen bulunuyor. .Hafta içi akşam 18:00 de açılıyor.Hafta sonu da 10-11 civarında.Gece geç saatlere kadar açık.

Amacı siz tesisten faydalanırken cocugunuzun guvenle oyun oynaması. Küçük bebekler anne ya da babaları eşliğinde girebiliyor.

Ayrıca açık alanda tahtadan yapılmış guzel bir kaydırak, salıncaklar – hem bebek korumalı hem de açık olmak üzere iki yerde bulunuyor-, tahterevalli,kum havuzu var.

Ve en onemlisi ortasından sular akan havuz..Sıcak yaz gunlerınde belkıde Ankaranın en temiz havuzunda hem siz yüzmek hem de cocugunuzun cocuk havuzunda serinlemesini sağlamak istermisiniz?

Yemeklerde bebekler için ozel bir menu yok ama her zaman var olan çorba, kofte pilav,pirzola,ayran vs ile guzel bir şeyler yedirmek mumkun..

Alt değişimi ve emzirme için alt katta tuvalette ayrı bır bolum yapılmış.

Yaz akşamları havuz başında yemek yiyebilir, guzel sohbetler edebilirsiniz.Ya da eşler bilardo oynarken siz de keyifle cocugunuzun tesisi kesfetmesine yardım edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: