8 Temmuz 2009 Çarşamba

ÇITIR SİMİT -Turan Güneş Bulvarı

Turan Güneş Bulvarındaki Çıtır Simit'e gittik. Burayı ilk olarak Banu'dan duymuştum. Gerçekten muhteşem bir yer.. Hatta şimdiye kadar, kahvaltı için gittiğim yerler arasında en keyif aldığım yer diyebilirim. Mama sandalyesi yok ama bu bize bir sorun teşkil etmedi pusetimizle gittiğimiz için. Kahvaltı açık büfe, pazar günleri brunch şeklinde.. Büfe de gayet başarılı bence. Masaların yan tarafında 2 bayan mis gibi gözlemeleri açıyor, peynirli, patatesli, kıymalı.. Meyve çeşitleri çok fazla, mango bile vardı gittiğimizde, ki çoğu lüks denilen yerlerde bile yoktur! Brunch fiyatına gelirsek; 25 TL/kişi.

Yalnız uyarı: Kahvaltı sırasında bacaklarınıza tüylü bir yaratık değerse şaşırmayın!! Kimse beni bu yaratıkların tavuk ya da horoz olduğuna inandırmaya kalkmasın!!! :) Ben 30 yıllık hayatımda bu cins bir tavuk-horoz her neyse görmemişken, Arda daha 16 aylıkken gördü yaa.. Pek bir şanslı!!! Damdan dama uçuşan tavus kuşlarından da çok detaylı bahsetmiycem, zira göz koyduğum gözlemeyi benden önce yiyerek, bir miktar kızdırdı beni!! Doğayla içiçe zaman geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan Çıtır Simit.
Bebekleri oyalama konusunda ise yine çok başarılı bir mekan. Oyun parkı var, salıncakları güvenlikli, parkın hemen karşı tarafında kafeslerde kuşlar, tavşanlar barınıyor. Ortada gezinen kedilerden, köpeklerden, horozlardan ve tavuklardan da bahsetmiştim az da olsa.. Çevresinde koruma telleri bulunan minik göller oluşturulmuş. Yani sonuç olarak, bebekleri oyalamak ve yormak konusunda, eğer yeterince enerjiniz varsa, çok uygun bir yer.
Fotoların bazıları şuradan alınmıştır..

3 yorum:

Lionel Messi dedi ki...

Gooooooooooooooood
Thank you
The subject of more than wonderful

Evin dedi ki...

Burcucuğum ellerine sağlık, harika anlatmışsın. gönülden yanında olmakla birlikte, ilk yazında fiilen de yanında bulunmuş olmaktan çokk mutluyum;)
çıtır simit zaten çok keyifli bir yer ama salıncaktaki Efe-Arda fotoğrafı benim hala en keyif aldığım şey, o günle ilgili olarak:)
Kolay gelsin canım,
Sevgiler,
Evin

a.y. dedi ki...

Burcu hanım, bu paylaşım için gerçekten çok teşekkürler. Belki de arabayla defalarca önünden geçipte farketmediğim bir
yerdi:( Bugün gittik gördük haftaiçi olması sebebiyle sakindi de üstelik. Yeni paylaşımlarınızı merakla bekliyorum:))