1 Temmuz 2012 Pazar

Atılım Garden-İncek

Şiddetle tavsiye edilesi, Ankaralıların, Ankara'ya gelenlerin gitmesi için zaman kaybetmeden bahsedilesi bir mekan Atılım Garden. Neredeyse İncek'teki heryere gitmiş biri olarak, uzun zamandır hiç bu kadar ferah, nezih, çocuklu aileler için rahat edilecek bir yerde bulunmamışım meğerse. Elbette diğer yazdığım, gittiğim ve tavsiye ettiğim yerler de güzel, onlara da laf atmıyorum ama burası çok çok çok farklı. Bir kere Ankara'da kurtarılmış alan gibi. Yemyeşil.. Ankara'nın kuru sıcağında püfür püfür esen rüzgarda, cumartesi ve pazar günleri ister havuz, ister brunch isterseniz her iki keyfi yapabileceğiniz bir mekan.
Evet havuzu biraz küçük ama çok da kalabalık olmadığı için vıcık vıcık olmuyor. Açık büfe kısmındaki yiyecekler aynı şu postumda, Atılım-Kuşkonmaz Restoranttaki gibi. Benim için yeterli seçenekler var. Sonuçta "kahvaltıda kuş sütü olmayan yere gitmem" diyenlerden olmadığım için bana gayet de güzel geliyor!..  

En önemlisi yeşillikler içindeki masaların arkasında çocuklar için çok güzel, geniş ve sizi ve çocuklarınızı rahat ve mutlu ettirecek bir oyun parkı mevcut. Şişme kalede çocuklarınız zıplayabilir, ya da gölgelik ve serinlik olması için üzerine tente çekilmiş oyunparkında oyun oynayabilirler. Ayrıca, yok benim çocuğum havuz görünce oraya kaçar, havuza düşer endişesi taşıyanlardansanız, hiç korkmayın, çünkü havuz ve oyun parkı-masalar kısmı arasında gayet güzel, korunaklı bir mesafe mevcut.

Burasıyla ilgili tek hoşuma gitmeyen şey, tuvaletlerinin havuza girenlerin tuvaletleriyle aynı olması. Evet temizlik bakımından hiçbir problem yok aslında ama keşke brunch kısmına da ayrı wc'ler konsaydı..

Biz bu seferlik sadece bruncha gittik ama en kısa zamanda havuz+brunch keyfini beraber yaşamak için sabırsızlanıyoruz.

2012 fiyatları: Brunch: 29 TL, 6-12 yaş arası brunch: 19 TL
Havuz: 25 TL. 6-12 yaş arası havuz:15 TL
0-5 yaş arası herşey ücretsiz.. Rezervasyon gerekli...

Atılım Garden
Atılım Üniversitesi Yerleşkesi
Kızılcaşar Mahallesi
Tel : 0312 586 83 81 / 83 84
Gsm : 0541 910 30 31
Fax: 0312 586 84 94
06836 İncek / ANKARA

5 yorum:

AYÇA dedi ki...

O halde tatil donusu hemen ekibi toplamaliyiz :)))

Burcu dedi ki...

:) Bayılacağınıza eminim Ayça..

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum. Başarılar.
http://www.remtamutfak.com - Çay Kazanı - Çay Makinaları - Semaver - Tasarruflu Çay Makinesi - Döner Makinası - Tost Makinesi - Fritöz - ızgara - meyve suyu soğutucusu - portakal sıkma makinesi - Sıcak Çikolata Makinesi - Waffle Makinesi - Portakal Sıkacağı - Çorba Kazanı - Kahve Makinesi - Su - Süt Otomatı - Sosis Makinesi - Krep Makinası