11 Temmuz 2012 Çarşamba

Et- İnn Kebap & Steak - İstanbul

Bir süre önce Sahrayıcedid'te oturan Ömerin annesine giderken adım başı billboardlara asılmış yeni açılan  restaurant ilanlarını gördük. Et- İnn Kebap & Steak ...Nedir, neyin nesidir, en önemlisi çocuk dostu bir mekan mıdır diye merak ettik ve denemeye karar verdik. 

Teknik yapı firması büyük bir yatırım yapıp gıda işine girmiş. Ve her mantıklı işletme gibi çocuklu aileleri memnun etmek istemiş. Kapıdan Defnenil'le girdiğimizi gören görevliler hemen ilgilendiler. Bizim asıl misafirimiz Defne dediler. Ve kaldığımız süre içinde hep adıyla hitap ettiler. Gayet ilgiliydiler. Çocuk oyun alanı, Playstation, air hokey oyun alanı, çocuklara özel tuvaletler, alt değiştirme odası, eğitimli yardımcı ablalara kadar her şey düşünülmüş. Hijyen için benden tam puan aldılar . Çocuk oyun alanına çocuklarda dahil olmak üzere herkes ayakkabı bonesiyle giriyor. ve o alanda yemek yenmiyor. Bu önemli bence, oyuncaklara dökülen saçılan yemekler, etraftaki kırıntılar, kirli ayakkabılarla gezilmiş bir alana ne kadar güvenebilirsiniz ki ?.


 Kapalı oyun alanının yanı sıra açık parkı var gayet büyük bir alanda, son gidişimizde daha çok burada vakit geçirdi. Çok keyif aldı...
Not: Kapalı alan fotoğrafları kendi sitesinden izin alınarak eklenmiştir 

2 yorum:

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.